Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στη Γλυφάδα - Τρομοκρατία ή νονούς δείχνει το χτύπημα

Μεγάλης έκτασης δολοφονικό χτύπημα, επιχείρησαν κάποιοι τα ξημερώματα στο κέντρο της Γλυφάδας, σε περιοχή όπου υπάρχουν οι πιο  πολυσύχναστες καφετέριες τις Αττικής. Ανεξάρτητα από την ώρα το χτύπημα από την έκρηξη ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, ακόμα και η Τρομοκρατία και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα κίνητρα των δραστών...

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα σε κατάστημα ενδυμάτων στη Γλυφάδα, επί της οδού Ιωάννου Μεταξά 24.

 Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, μέχρι και τον τρίτο όροφο και σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων, ενώ στην είσοδο του καταστήματος, όπου τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, άνοιξε κρατήρας βάθους 30 εκατοστών στο πεζοδρόμιο.


 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροτεχνουργών της Ασφάλειας, στο μηχανισμό ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και 10 κιλά εκρηκτικής ύλης.

 Τα κίνητρα της βομβιστικής επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

/news247.gr/ellada/eidiseis/isxyrh_ekrhksh_sth_glyfada.1407041.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου