Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ Ο ΠΑΟ


Δυο μέρες πριν το 6ο αστέρι, τα παιδιά του Ζέλικο

Στη μάχη του Φάιναλ Φορ, ρίχνεται σήμερα η μπασκετική υπερδύναμη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός με τις ευχές όλων των Ελλήνων Φιλάθλων διεκδικεί από σήμερα στην πρωτεύουσα της Καταλώνια το 6ο αστέρι της Ευρωλίγκας, αφού πρώτα «πέταξε έξω από το σπίτι της» την Μπαρτσέλονα. Η σκληροτράχηλη αλλά κατώτερη ποιοτικά Σιένα δεν μπορεί να ανακόψει τον δρόμο του καλού Παναθηναϊκού...
Οι «πράσινοι» τη φετινή σεζόν αμφισβητήθηκαν όσο καμία άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, όμως μετά την εκπληκτική τους πρόκριση στα play off επί της διοργανώτριας Μπαρτσελόνα κατάφεραν να γίνουν και πάλι τα φαβορί της διοργάνωσης.
Το δέος που προκαλούν, άλλωστε, τα πέντε ευρωπαϊκά, που έχουν κατακτήσει ως σύλλογος (και επτά συνολικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς) δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους για να τους αμφισβητήσουν.
Μεγάλο λάθος, βέβαια, θα ήταν και από την πλευρά των «πρασίνων» να αμφισβητήσουν τη Σιένα, που μπορεί να μην έχει τους τίτλους, άλλα κάθε άλλο παρά άπειρη είναι από παιχνίδια τέτοιο επιπέδου. Ο Ολυμπιακός, που το έκανε αυτό, το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού αντί να είναι εκείνος ο σημερινός αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τώρα παρακολουθεί το Final Four από την Αθήνα.
Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00, NET) στον άλλο ημιτελικό του Palau Sant Jordi.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου