Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ

Έκανε και σ' άλλον αγωγή ο Κ. Κόκκορης. Στον Ηλία Κουτσώνα. Το ίδιο αίωλη κι αστήριχτη με αυτές που ο δήμαρχος συνηθίζει να στέλνει από εδώ κι από κεί... "Προσβολή προσωπικότητας" λέει ο κ. δήμαρχος επειδή κι ο Ηλίας προσυπέγραψε την αλήθεια των αποκαλυψεων περί μνημονίου συνδιοίκησης. Κατά γτον κ. Κόκκορη δηλαδή, η αλήθεια είναι αλά καρτ και πρέπει να μην αποκαλύπτεται όταν δεν τον βολεύει. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του δημάρχου της κοινωνικής μειοψηφίας όταν θα διαπιστώσει πως πέρασε την μισή του θητεία συντάσσοντας κακογραμμένα  κι αστήριχτα δικόγραφα, τα οποία ξέρει πως σε κανένα δικαστήριο δεν θα μπορέσουν να σταθούν.
Αξίζει να δούμε πως απαντάει ο κ. Κουτσώνας στον δήμαρχο των δικογράφων : "Την φίμωση και την τρομοκράτηση  προσπαθεί να εφαρμόσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κωστ. Κόκκορης κατά της εφημερίδας και του εκδότη Ηλία Κουτσώνα .Υπέστη ανεπανόρθωτη προσβολή και ηθική βλάβη λέει στον Γλυφαδιώτικο  λαό από την δημοσίευση του μνημονίου  της συνδιοίκησης  και τις τοποθετήσεις από τα συμφωνηθέντα  με τους άλλους δύο της συνδιοίκησης  Στ. Λανδράκη Κ/Οδ. Παπαδόπουλο κ.Δήμαρχε  της Γλυφάδας  των 31 ψήφων  Διαφορά εκλεγμένος απ τον Μιλ.Βαρβιτσιώτη.Η ενημέρωση των Πολιτών είναι  καθήκον  της Εφημερίδας να ενημερώνει και τα
 θετικά και τα αρνητικά ,Και επιπλέων να  ξέρεται η Αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου είναι ναός της Δημοκρατίας Και της προώθηση των προβλημάτων και να δέχεστε και τα αρνητικά, και τα θετικά και από την αντιπολίτευση και  από τον τύπο.  Ζητάτε και 50.000  αποζημίωση  για την ηθική βλάβη που υπέστη τόση μεγάλη ζημιά σας έκανε; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ".
                                                         Ηλίας   Κουτσώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου