Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κομπίνα με οικόπεδα - φιλέτα "μυρίζει" στο παραλιακό μέτωπο


Οικόπεδα φιλέτα στα χέρια κρατικών λειτουργών

Κρατικά στελέχη μαζί με τις οικογένειες τους , αγόραζαν οικόπεδα-φιλέτα αξίας εκατομμυρίων ευρώ σε εξευτελιστικές τιμές
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σας το υποσχεθήκαμε και έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε μέσα από τοvimaonline, μια έρευνα-ρεπορτάζ, που αφορά μια μια καλοστημένη επιχείρηση ένταξης στο σχέδιο πόλης «οικοπέδων – φιλέτων» στο παραλιακό μέτωπο. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται το τελευταίο διάστημα, καθώς σε αυτήν άκουσον-άκουσον, συμμετείχαν επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί, μελετητικές εταιρίες, ελεγκτές, ελεγχόμενοι και τα παιδιά τους, που δούλευαν κάτω από την ίδια “ομπρέλα”, κερδοσκοπώντας.

Δημοσιεύουμε σήμερα ένα μέρος από τα συμβόλαια των εμπλεκόμενων και σε λίγες μέρες μέσα από την εφημερίδα¨Βήμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης¨ θα σας παρουσιάσουμε τα ονόματα των κρατικών λειτουργών, τις συμβολαιογραφικές πράξεις των αγοραπωλησιών, καθώς επίσης και καταγγελίες ανθρώπων, που με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής, προσπάθησαν να βγάλουν στο φως της δημοσιότητας αυτές τις παράνομες - όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι -αγοραπωλησίες .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκονται στα ίχνη της κομπίνας – μαμούθ καθώς οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και του νομαρχιακού συμβούλου και υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη (γνωστός από τις αποκαλύψεις του και για το Βατοπέδι), έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας!

www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=1950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου