Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μ.Βαρβιτσιώτης: " Έτσι θα κυριαρχήσει η Ν.Δ''

Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Το ιδεολογικό αποτύπωμα του μεσαίου χώρου δίνει σε μια βαθιά πολιτική συνέντευξη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.Ο βουλευτής Β Αθηνών της Ν.Δ μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα Vimaonline, σημείωσε με έμφαση ότι ο Μεσαίος χώρος, όχι μόνο δεν είναι ένα ιδεολόγημα κενό περιεχομένου, αλλά συνιστά την κρίσιμη μάζα της Ελληνικής κοινωνίας η οποία βρίσκεται κοντά στη Ν.Δ και την οποία θα πρέπει να επαναπροσεγγίσει με το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκειμένου να κυριαρχίσει ξανά στα δημόσια πράγματα της Χώρας, όχι διότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός αλλά γιατί στον Προγραμματικό λόγο της Ν.Δ βρίσκονται οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα.
«Η πρότασή μας χρειάζεται εξειδίκευση. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από την κυβέρνηση. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να πιάσουμε αυτό το ρυθμό», τονίζει ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και νυν Υπεύθυνος του Τομέα Εμποριόυ της Ν.Δ ο οποίος εκπροσωπώντας ατόφια τη νέα γενιά Πολιτικών που ακούει την κοινωνία, σημειώνει πως δεν είναι μεν αντίθετος στη συναίνεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση, όπως έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ.Βαρβιτσιώτης έχοντας ακούσει τα κελεύσματα των καιρών διατυπώνει ξεκάθαρα το διακύβευμα του Μεσαίου χώρου, ο οποίος όπως φαίνεται αποτελέι ένα ζωντανό κύτταρο του Ελληνικού κοινωνικού ιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου