Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Παραδέχονται την ύπαρξη του μνημονίου τα "παπαγαλάκια" του Κόκκορη

Να και η πιο τρανή απόδειξη ότι ο ... φαλακρός γλείφτης όχι μόνον απειλεί εμέσως όσους εγκαταλείπουν  το δήμαρχο των 31 ψήφων, αλλά επίσης εμέσως παραδέχεται και την ύπαρξη του εαίσχυντου μνημονίου. Διαβάστε τι γράφει...


υστυχώς επαληθευτήκαμε πλήρως όταν γράφαμε για τα σχέδια των εφοπλιστικοεπειχιρηματικών κύκλων της Γλυφάδας που ήθελαν να διαλύσουν την παράταξη της σημερινής δημοτικής αρχής.
Ξανά δυστυχώς, υπήρξαν και αφελείς δημοτικοί σύμβουλοι που πίστεψαν τα σχέδια αυτών που ο ίδιος ο λαός τους έστειλε στην αντιπολίτευση και τίμησε με την εμπιστοσύνη του τους νέους και άφθαρτους Γλυφαδιώτες για να διοικήσουν τη πόλη με εντιμότητα και ηθική.
 Δεν χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία για να αναδείξεις την εσωτερική σου δύναμη ενάντια στα συμφέροντα και τις μεγαλοστομίες. Ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του. Ακόμα και ένας αδέκαρος βιοπαλαιστής μπορεί να γυρίσει τη πλάτη στις σειρήνες της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ακόμα και ένας νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μπορεί να στείλει στο διάβολο τα όποια λαμόγια που στόχο και σκοπό έχουν να ανακαταλάβουν την εξουσία για να ξαναγεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τις μίζες των πολλών βρώμικων συναλλαγών.
Ο Νικηφόρος Τσαρούχας έπεσε στη παγίδα που αριστοτεχνικά έστησαν οι εκφραστές των μεγαλοσυμφερόντων. Με πλαστές υπογραφές, με ψεύτικα κείμενα και με φωτοτυπημένα χαρτιά πέτυχαν το στόχο τους. Στον πιό έμπειρο απ' όλους. Στον πιο γνώστη αυτών των καταστάσεων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους κ.κ. Μπενέτο και Μουλακάκη να κάνουν δηλώσεις υπέρ της διαφάνειας και της εντιμότητας.
Τι λέτε ρε; Σηκώθηκαν τα αγγούρια και βαράνε το μανάβη; Εσείς είσαστε μόνο οι εκφραστές των υψηλών ιδανικών της Γλυφάδας; Οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας είναι μαζί με τα συμφέροντα; Εσείς είσαστε οι Δον κιχώτηδες της Γλυφάδας; Πώς και με ποιά δύναμη εκτοξεύετε τέτοιες μπούρδες αφήνοντας τους συναδέλφους σας έκθετους; Που θα είσασταν εσείς αν ο Κώστας Κόκκορης δεν κέρδιζε τις εκλογές; Θα γνωρίζατε που πέφτει το Δημαρχείο;
Και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή, για να γνωρίζουμε όλοι εμείς που βοηθήσαμε αυτή τη παράταξη να διοικήσει τη Γλυφάδα.
Πρέπει να απαιτήσει ο Δήμαρχος από τους συμβούλους του να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Αν πιστεύουν οτι υπάρχει μνημόνιο συνδιοίκησης τότε να διαχωρίσουν τη θέση τους και να παραιτηθούν από τη θέση τους.
Αν πιστεύουν οτι αυτό που παρουσιάζουν ως μνημόνιο είναι αποκύημα φαντασίας των τρωκτικών και λαμογιών που τόσα χρόνια λυμαίνονται την εξουσία, να πάρουν θέση υπέρ του Δημάρχου και της παράταξης. Για να δώσουν ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία. Γιατί όταν οι εκφραστές των συμφερόντων βλέπουν οτι υπάρχει έστω και αμφιβολία, τότε είναι δώρο γι αυτούς η αναταραχή.
Δήμαρχε, δώσε την απάντηση σ' αυτά τα λαμόγια και τα τρωκτικά. Δώσε ένα τέλος σ' αυτή τη περιπέτεια που έπεσαν μέσα αφελείς δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Στήριξέ τους και δώσε τους να καταλάβουν τους συμβούλους σου με τι έχουν μπλέξει και ποιοί είναι απέναντί τους. Εξήγησέ τους γιατί ο λαός τους τίμησε με την εμπιστοσύνη του και τους τοποθέτησε στη Διοίκηση και τους άλλους τους τιμώρησε με το ηχηρό ΟΧΙ των εκλογών.
Εμείς προσωπικά δεν θα χαριστούμε σε κανέναν αν υπάρξει άλλη παραίτηση ή ανεξαρτοποίηση χωρίς να αποδεικνύεται η αλήθεια. Άντε, γιατί και η υπομονή μας έχει και όρια με τους αφελείς δημοτικούς συμβούλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου