Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Διαψεύδει ο Νικηφόρος Τσαρούχας- Αλλά οι πληροφορίες του pressyou επιμένουν


ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΗ 


Με ιδιόχειρο σημείωμα που έστειλε, στην ιστοσελίδα γτης πόλης μας korner  μέσω fax ο κύριος Νικηφόρος Τσαρούχας πριν από λίγο διαψεύδει κατηγορηματικά τα γεγονότα περί τραμπουκισμού και υποβολή μηνύσεων προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας όπως αναφέρει δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό ισότοπο PRESS-YOU (ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗ ΝΟ 1. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ) τα οποία όπως δηλώνει είναι γέννημα της φαντασίας του συντάκτη του κείμενου.
Δυστυχώς, δηλώνει ο κύριος Τσαρούχας, αν την επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο ενός Δημοτικού του Συμβούλου την αναγάγουν σε τραμπουκισμούς και άλλου τέτοιου είδους συμπεριφορές, τότε λυπούμαι πολύ για το ήθος και το ύφος της δημοσιογραφίας που πάνε κάποια τοπικά ΜΜΕ να επιβάλουν στην πόλη μας.
Δηλώνω κατηγορηματικά πως η επίσκεψη του δημάρχου μας κύριου Κώστα Κόκκορη στο γραφείο μου δεν περιείχε καμία διαμάχη, κανένα διαπληκτισμό, κανένα τραμπουκισμό, παρά μόνο εθιμοτυπική επίσκεψη και διαλογική κουβέντα για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό παρουσία και άλλων συναδέλφων.


Δημοσιεύουμε την διάψευση, ως έχουμε υποχρέωση με βάση την δημοσιογραφική δεοντολογία, με μια μονάχα υποσημείωση προς τον φίλο Νικηφόρο Τσαρούχα. Σας καταλαβαίνω φίλε μου. Αλλά έχοντας συγγενικούς δεσμούς με τον εκ των δασκάλων μου - και προτύπων μου- , κορυφαίο Έλληνα ρεπόρτερ Κώστα Τσαρούχα, θα ξέρετε πως η αλήθεια του ρεπορτάζ δεν σκεπάζεται από καμιά διάψευση, διότι πολλές φορές οι διαψεύσεις είναι προϊόν πιέσεων...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου