Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Στα Σαλόνια ο Π.Α.Ο.Κ Γλυφάδας και τώρα η ΚΟΥΠΑ για την Milan του Νότου


 Για άλλη μια φορά μπαλάρα από τον Κεραυνό μας

Του Μιχάλη Παπαχριστόπουλου


Π.Α.Ο.Κ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2-0

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Π.Α.Ο.Κ Γλυφάδας και σταματημό δεν έχει… τελευταίο θύμα του… οι ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Τι κι αν οι γηπεδούχοι δεν μετουσίωσαν σε κάποιο τέρμα την καθολική υπεροχή που είχαν στο Α’ μέρος. Η επίδειξη ισχύος συνεχίστηκε και τελικά τελεσφόρησε τόσο στο 58’ όσο και στο 78’ με θύτη τον συνήθη ύποπτο τον τελευταίο καιρό, Γιώργο  Γεωργίου. Το σκορ θα μπορούσε να εκτιναχθεί σε αστρονομικά επίπεδα αφού οι Γλυφαδιώτες έκαναν τουλάχιστον 10 κλασσικές ευκαιρίες συνολικά, ωστόσο  παρέμεινε στα αξιοπρεπή επίπεδα του 2-0. Σκορ που αδικεί τους γηπεδούχους για την εμφάνιση που έκαναν, για άλλη μια φορά, ωστόσο μόνο ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας του Βαγγέλη Μάλλιου. Τέσσερις στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η διαφορά με τον δεύτερο Ελπιδοφόρο, οποίος ηττήθηκε, είναι στους 9 βαθμούς. Συνεπώς πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω, πράγμα που δείχνει αδιανόητο βάσει αγωνιστικής εικόνας, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μην ανέβει στην Γ κατηγορία. Συνεπώς δικαιολογημένα τα προεόρτια! Λίγη σοβαρότητα και του χρόνου η Γλυφάδα θα φιγουράρει στα σαλόνια.
Αγωνίστηκαν οι :Χώνος, Κουρκούλας, Κόκκαλης, Νικολόπουλος, Κούρος, Καλογερής, Δωροβίνης, Γεωργίου, ( 81’ Πιτταρας),  Καζαντζής,  Σαγανάς, (79’ Μποτσιβάλης), Κούτρος, (70’ Γιανουλάκης).

Σήκωσε το, το ονειρεμένο

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Π.Α.Ο.Κ Γλυφάδας παίζεται την Τετάρτη 30/3 στις 6 το απόγευμα στο Περιστέρι(γήπεδο Ατρομήτου). Εκεί οι Γλυφαδιώτες θα διεκδικήσουν το κύπελλο ΕΠΣΑ με αντίπαλο τον Ιάσωνα Λιοσίων, όπου πρέπει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στα χρονικά η Γλυφάδα μας εκπροσωπείται στον τελικό του θεσμού. Ο Κεραυνός με τον αέρα του ποιοτικού ποδοσφαίρου που αποδίδει και την ψυχολογία στα ύψη μετά από την σχεδόν σίγουρη άνοδο στη Γ(!) Εθνική(ή αλλιώς πλέον Football League 2) θα πάει στα ίσια να φέρει το πολυπόθητο τρόπαιο στην Γλυφάδα χαρίζοντάς μας μεγάλες στιγμές. Η διοίκηση του Συλλόγου έχει ετοιμάσει μεγάλη κινητοποίηση καθώς στις 4.15 το απόγευμα θα υπάρχει πούλμαν το οποίο θα μεταφέρει τους φιλάθλους στο Περιστέρι. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Κάτι  που ξεκίνησε σαν όνειρο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά. Η Milan των Ν. προαστίων, μετά την σχεδόν βέβαιη επισφράγιση της ανόδου στην Football League 2, είναι έτοιμη να το σηκώσει!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου