Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"


Ξεπέρασε τις προσδοκίες
η παρουσία του κόσμου 

Μια πινελιά αισιοδοξίας, στο γκρίζο χρώμα των ημερών, τόσο για την πόλη, όσο και για τον τόπο ολόκληρο, φιλοδοξούσε να βάλει η εκδήλωση του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" που έγινε χθες στο νεανικό Γλυφαδιώτικο στέκι Faces. Κι όχι μόνον το κατάφερε,  αλλά έστειλε κι ένα μήνυμα ουσίας που έκανε τον επικεφαλής της παράταξης Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να δηλώνει κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος για την επιτυχία της εκδήλωσης. Οι νέοι της Γλυφάδας στηρίζουν κι δεμπιστεύονται τον Μιλτιάδη, τον δικό τους Μιλτιάδη, το φίλο τους, τον άνθρωπο που όχι μόνον ακούει τα προβλήματα τους αλλά και μπορεί να απαντήσει σε αυτά, όχι καθισμένος αναπαυτικά σε μια βολική καρέκλα εξουσίας, αλλά ζώντας τα με την ένταση της γενιάς του.

Το Faces πλημμύρισε από νωρίς, νιάτα,  ομορφιά αλλά και αισιοδοξία. Τα νιάτα, οι πανέμορφες γυναίκες ανακατεύτηκαν με ανθρώπους όλων των ηλικιών, έμπειρα πολιτικά στελέχη και δημοτικούς παράγοντες που έστειλαν στο Μιλτιάδη ένμα ηχηρό μήνυμα : "Σε θέλουμε εδώ. Η Γλυφάδα σε χρειάζεται να χτίσουμε μαζί το αύριο της"

Η απάντηση ήταν αυτονόητη κι έρχεται  σε κάθε κίνηση, με κάθε πρωτοβουλία του Μιολτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο Μιλτιάδης και ο συνδυασμός ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ θα είναι εδώ, για την πόλη και το αύριο της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου