Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον 9, 84 : "Ο Καραμανλής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη"

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος του τομέα Εμπορίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μίλησε στις 21/2 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στους Γιάννη Κουρτάκη και Χρήστο Ράπτη.

Μεταξύ άλλων, είπε:



* Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κ. Καραμανλή:


«Θεωρώ, ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας πολιτικός, ο οποίος έχει προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο, είναι ένας πολιτικός που δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, και νομίζω ότι έχει ακόμα να πει πράγματα και ο ίδιος θα επιλέξει πότε θα τα πει...».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι ένας πολιτικός, ο οποίος έχει περάσει αδιάφορα. Ενέπνευσε ένα κομμάτι του κόσμου, το οποίο εμπνεύστηκε από την παρουσία του, μετά απογοητεύτηκε, άρα νομίζω ότι πρέπει, κάποια στιγμή -και θα το κάνει ο ίδιος-, να θέσει τα πράγματα από τη δικιά του οπτική. Δεν θεωρώ ότι η παρουσία του επιβαρύνει, αντιθέτως, νομίζω ότι βοηθάει και τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο δεν έχει αποδειχθεί σε κανένα ρόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης ή κριτικής. Το αντίθετο, νομίζω ότι με την στάση του τον στηρίζει απόλυτα».

Δημοσιογράφος: Η παρουσία αυτών των δεξιών, που έχει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς, επιβαρύνει ή βοηθάει;

Μ. Βαρβιτσιώτης:  «Βλέπω, ότι ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να κάνει ένα άνοιγμα προς όλους. Ότι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν θεσμικό ρόλο, σήμερα, έχουν αναγορευτεί -βασικά από τα Μέσα- ως εκφραστές της φωνής του, δεν νομίζω ότι βοηθάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου