Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης "ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ"

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ''


Με την  πρωτοφανή παρουσία του κόσμου της Γλυφάδας ως κύριο χαρακτηριστικό της πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» που απέσπασε την εμπιστοσύνη του 50 τοις εκατό των Γλυφαδιωτών στις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης χαρακτήρισε την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, απόδειξη ότι ο συνδυασμός είναι παρών και ενωμένος εξελίσσεται, δε, σε σημείο συνάντησης όλων των πολιτών της Γλυφάδας που ενώνονται κάτω από το όραμα της νέας καλύτερης μέρας για την πόλη.  Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεσμεύτηκε εν μέσω χειροκροτημάτων πως ο συνδυασμός του, θα είναι παρών στη μάχη για τη λύση των καθημερινών προβλημάτων και θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των δημοτών  στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεδομένου, δε, πως το αποτέλεσμα στο δήμο της Γλυφάδας αφορά μια διαφορά  μερικών δεκάδων ψήφων και η τύχη του κρίνεται στο εκλογοδικείο, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως «Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε, το χρωστάμε στους πολίτες. Αν επικυρωθούν όμως αυτά τα αποτελέσματα, δεν χάσαμε εμείς που δώσαμε έναν τίμιο αγώνα μακριά από παρασκήνια και συναλλαγή και πήραμε 49,9 % αλλά η πόλη, τρία γόνιμα χρόνια».
Συγκίνηση και χειροκροτήματα προκάλεσε η αναφορά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στους Ηρωικούς  πεσόντες των Ιμίων, των πιλότων  Βλαχάκου, Καραθανάση και του Γιαλοψού που έπεσαν την ώρα του Εθνικού καθήκοντος, πριν ακριβώς 15 χρόνια.
Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας του συνδυασμού.


1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι αν δεν ήταν βουλευτής και γόνος της γνωστής οικογένειας,πόσο κόσμο θα μάζευε; Τι κρίμα που ο λαός άγεται και φέρεται απο αστραφτερούς τενεκέδες αλλα ευτυχώς ψηφίζει τους ικανούς και αξιους ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή