Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πήγε για μαλλί και βγήκε... κουρεμένος ο ΠΑΟ - Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΛΑΣ

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ 


Είδαμε πολλούς παράγοντες του Παναθηναϊκού, παίκτες ακόμη και οπαδούς να ξεπερνούν τα όρια από το Σάββατο το βράδυ και μετά. Ήταν μάλλον θεόστραβος ΄'οποιος δεν είδε τον Καντέ να γρονθοκοπεί οπαδό του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το τέλος του ντέρμπυ και τον Σισέ να επιχειρεί να το επαναλάβει. Ευτυχώς όμως η αστυνομία δεν είναι θεόστραβη. Στην πλευρά του Παναθηναϊκού επιρρίπτει τις ευθύνες για όσα έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η Αστυνομία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, τα γεγονότα που έγιναν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν αποτέλεσμα των αντιδράσεων των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Η αστυνομική έκθεση αναφέρει πως ο Σεμπαστιάν Λέτο προκάλεσε με την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια χτυπώντας πόρτες και βρίζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ανάλογες αναφορές υπάρχουν για ακόμη τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατά την έκθεση, κατέβηκαν από το πούλμαν της αποστολής και επέστρεψαν στα αποδυτήρια αναζητώντας τον Βασίλη Τοροσίδη για να του ζητήσουν τον λόγο για την εριστική συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα αναφέρεται πως με την εκτός ορίων συμπεριφορά τους δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου