Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος οι εισηγήσεις για κατάργηση της ΟΝΝΕΔ

Οι "γαλάζιοι" νεολαίοι υποχρέωσαν τους εσωκομματικούς επικριτές τους σε μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα! 

Όπως αποκαλύπτει τo, πραγματικά εξαιρετικά πληροφορημένο portal  parapolitika.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει πως όσοι από τους... φωστήρες της ΝΔ μιλούσαν το προηγούμενο διάστημα  για κατάργηση της ΟΝΝΕΔ -με την σημερινή μορφή της τουλάχιστον-  έχουν καταπιεί κυριολεκτικά την γλώσσα τους. Βλέπετε τα κολακευτικά σχόλια που αποσπά η γαλάζια νεολαία για την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσει έχουν... εξαφανίσει τις σχετικές εισηγήσεις προς τον Αντώνη Σαμαρά (οι οποίες ως γνωστόν δεν ήταν και λίγες). Φυσικά, καταλυτική γι' αυτή την μεταστροφή ήταν η πληρέστατη πρόταση Παιδείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι στην Λυκούργου γίνεται αν μη τι άλλο σοβαρή δουλειά, και που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να απονείμει τα εύσημα στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τους συνεργάτες του.

Αυτοί που σίγουρα θα είναι στα χάι τους είναι τα "γαλάζια" στελέχη που πέρασαν από την ΟΝΝΕΔ και δεν σταματούσαν να λένε πως η διάλυση της Οργάνωσης θα ήταν μεγάλο λάθος...

www.parapolitika.gr


1 σχόλιο:

  1. ωραία να μην καταργηθεί η ΟΝΝΕΔ ούτε η ΠΑΣΠ ούτε οι αριστεριστές , υπάρχει όμως μια απορία και μη βιαστείτε να απαντήσετε μπορεί να καταργηθεί κάτι που δεν υπάρχει; πΡοφανώς η ερώτηση και ισχύει για όλα τα κομματικά θερμοκήπια πολιτικών ανεγκέφαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή