Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εκστρατεία επανόδου των μαρμάρων του Παρθενώνα, με την συμμετοχή επώνυμων ενεργών πολιτών

ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
 
Αθήνα
Ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε ότι λαμβάνει μέρος στην εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο. Ο διεθνής άσος γράφοντας στον προσωπικό του δικτυακό τόπο δήλωσε πανέτοιμος και για το ντέρμπι με την Ρέιντζερς.

Αναλυτικά το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε από το «www.gsamaras.com»:

«Μετά από ένα διάστημα 5 εβδομάδων στο οποίο ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, είμαι και πάλι πανέτοιμος να επιστρέψω σε αγωνιστική δράση. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο derby της Κυριακής κόντρα στην Rangers για το πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί στις 20 Μαρτίου και ο μεγάλος τελικός του League Cup, ξανά κόντρα στην Rangers.

»Δυστυχώς ο τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να συμμετάσχω στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής μας απέναντι στον Καναδά, είναι όμως βέβαιο ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

»Θέλω τέλος να σας πω για μια πρωτοβουλία την οποία υποστηρίζω πολύ και αυτή αφορά στην καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο, πίσω στην χώρα τους. Για το λόγω αυτό ετοιμάζουμε διάφορες δράσεις με την εκστρατεία BRING THEM BACK και ελπίζω το επόμενο διάστημα η πρωτοβουλία αυτή να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Να είστε όλοι καλά,

Γιώργος»
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Γιώργο και σε όσους μπαίνουν σε αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας. Ο σκοπός της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα είναι ιερός εθνικός σκοπός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή