Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΑΡΧΟΙ 
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 
ΤΟ... ΨΗΤΟ

Το πιο ενδιαφέρον ρεπορτάζ μετά από έξι μήνες, στο δήμο της Γλυφάδας θα είναι να δούμε τι θα έχει ... μείνει όρθιο, εκεί όπου ο - οριακά εκλεγμένος - δήμαρχος της πόλης κ. Κώστας Κόκκορης, τοποθέτησε τους κολλητούς του και, ικανοποιώντας προγραφές, αυτούς που συναλλάγησαν μαζί του προεκλογικά και εν τέλει, του προσέφεραν μια στήριξη - φάντασμα, απότοκο πολύ σκοτεινών διαδρομών αρχομανίας και, λένε πολλοί, χρήματος.

Θέλω να δω τι θα γίνει στο γκολφ, εκεί που ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος, βρήκε, μάλλον, την "Ιθάκη" των φιλοδοξιών που του γέννησε αυτή η παρα φύσιν συνεργασία με τον Κ. Κόκκορη. Αναμένω να δω πόσο χρόνο θα πάρει να "σκάσει" η πρώτη βόμβα, στο χώρο αρμοδιότητας ενός πρώην αντιδημάρχου για τον οποίο οι συμπολίτες του δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα.

Μετράω ... στιγμές για να ακούσω το πρώτο σκάνδαλο στο οποίο θα φέρεται ότι θα έχει  εμπλακεί το όνομα του κ. Στελιου Λανδράκη. Σαν να μου φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να μαδήσω πολλές μαργαρίτες μέχρι να φτάσει στα αφτιά μου το πρώτο... μπαμ.  Και τέλος θέλω να δω που θα οδηγηθεί από μόνο του, τούτο το... σινάφι της διοίκησης του δήμου της Γλυφάδας. Στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει ήδη αναβρασμός. Είναι χαρακτηριστικό, πως υπάρχει στενός συνεργάτης του Κόκκορη που χαρακτήρισε "κατάντια" το ότι έγινε αντιδήμαρχος, ο Τσαμπήρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου