Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, Γ. Καμίνης, κι ο Αθηναϊκός Μεσαίωνας


Η ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ
 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Σαν να ξέσπασε μια τεράστια, ανεξέλεγκτη φωτιά που κατακαίει την Αθήνα από την πρώτη του περασμένου Γενάρη. Και ένα αποπνικτικό γκρίζο σύννεφο να έχει απλωθεί απ’ άκρη σε άκρη στην πολιτεία που δόξασε ο Περικλής, εξαφανίζοντας την λάμψη της διαμαντόπετρας στο βωμό του σαδισμού του σύγχρονου Νέρωνα που ξεπηδά, αυτός και οι σφουγγοκολάριοι του, μέσα από τα αποκαΐδια που αυτός δημιούργησε. Ο Γιώργος Καμίνης, πολύ πιο επικίνδυνος απόν ότι στην αρχή πιστέψαμε, κοιτάζει με καχυποψία – για να μην πούμε με εχθρότητα τους Έλληνες πολίτες, κλείνει το μάτι στους λαθρομετανάστες και υπηρετεί, φαίνεται όχι από ιδεαλισμό αλλά από ιδιοτέλεια το «όραμα» του αφελληνισμού και του αποχριστιανισμού.
Όλα τα πιο πάνω θα μπορούσαν να συνιστούν πολιτικές κρίσεις. Στην πράξη όμως αυτός ο πολιτικά ανυπόληπτος «αλεξιπτωτιστής» της πλατείας Κοτζιά, που εξελέγη με την ψήφο των όψιμα εχόντων δικαίωμα ψήφου Αλβανών, Πακιστανών, Αφρικανών και άλλων υποδαυλιστών της Βίας, επισκεπτών  αποδεικνύεται πιο επικίνδυνος, και από την πιο απαισιόδοξη φαντασία.
Το καλοκαίρι του 2013 που ο κ. Καμίνης θα πάει σπίτι του θα έχει αφήσει την Αθήνα σε πλήρη παρακμή. Έχει ήδη καταστρέψει τον Αθήνα 9,84 μετατρέποντας τον από λίκνο της Ελεύθερης έκφρασης, όπως τον δημιούργησε ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ σε γωνιά βολέμετος ημετέρων, διαθέσιμη στέγη για όλα τα ανθελληνικά αριστερά γκρουπούσκουλα, που άλλοτε έκαιγαν την Αθήνα, άλλοτε ενορχήστρωναν την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες- τώρα όμως έχουν τον… δικό τους άνθρωπο.
Έχει παρατήσει τις γειτονιές της Αθήνας στο έλεος της Βίας των λαθρομεταναστών και όσων τους εκμεταλλεύονται. Έχει στερήσει δουλειά από Άτομα με Ειδικές Ανάγκες μόνο και μόνο διότι δεν είναι δικοί του άνθρωποι.
Πριν λίγο καιρό επέτρεψε τον διαδικτυακό διασυρμό της προσωπικότητας δεκάδων εργαζομένων στον ΑΘΗΝΑ 984, σε μερικούς από τους οποίους ο ιστορικός σταθμός οφείλει την διαδρομή του ώσπου να καεί στο… Καμίνη της ματαιοδοξίας του δημάρχου. Αυτούς τους εργαζομένους κάποιοι τους διέσυραν ως υψηλόμισθους η αργόμισθους, Το ερώτημα είναι αν ο κ. Καμίνης απλώς επέτρεψε αυτών τον διασυρμό, ή μήπως τον υποκίνησε…
Ο κ. Καμίνης διοικεί έναν δήμο που δεν λειτουργεί σε κανένα του κύτταρο, κατειλημμένος από εμμονές. Διαχειρίζεται μιαν Αθήνα βρώμική και μοιρολατρική, έχοντας στήσει ένα μηχανισμό από παπαγαλάκια που τον στηρίζουν και που μάλλον θα τα πάρει μαζί του την στιγμή της εκκωφαντικής του πτώσης.
Τότε που θα διορθωθεί από το «λεξικό της κάλπης» η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη ανορθογραφία στην ιστορία της σύγχρονης Αθήνας: Μια ανορθογραφία με το ονοματεπώνυμο «Γιώργος Καμίνης»…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου