Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Νύχτα τρόμου για τη Τζο Τόγκου

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ 
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
Μια άγρια νύχτα τρόμου, που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό της, έζησε η τηλεοπτική νοικοκυρά Τζο Τόγκου! Η μελαχρινή σχεδιάστρια, που πρωταγωνιστεί στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Real housewives of Athens», βίωσε τον φόβο αλλά και την αγωνία για τη ζωή του παιδιού της, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της. Η αδρεναλίνη της εκτοξεύθηκε στα ύψη, όταν διαπίστωσε ότι οι αδίστακτοι δράστες δεν έφευγαν, παρ’ ότι κατάλαβαν ότι η σχεδιάστρια τους είχε αντιληφθεί και ειδοποιούσε την αστυνομία για να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Η απίστευτη περιπέτεια για την Τζο Τόγκου συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της, που βρίσκεται στο Πανόραμα της Βούλας. Οι θρασύτατοι κακοποιοί επιχείρησαν μέσα στη νύχτα να παραβιάσουν την πόρτα της οικίας της, τη στιγμή που εκείνη κοιμόταν μόνη, ενώ το ίδιο έκανε και ο γιος της στον κάτω όροφο. Το αίμα της σχεδιάστριας πάγωσε, όταν αντιλήφθηκε πως στην αυλή της υπήρχαν άγνωστα άτομα, τα οποία επιχειρούσαν να μπουκάρουν με κάθε τρόπο στο σπίτι της!

«Ηταν γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, πριν από λίγες μέρες, όταν το σκυλί μου άρχισε να γαβγίζει δυνατά» λέει στην «Espresso» η Τζο Τόγκου και συνεχίζει να διηγείται το περιστατικό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη της. «Μέσα σε λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν μπει στον κήπο. Ο γιος μου ο Μάριος κοιμόταν στον κάτω όροφο. Αμέσως κατέβηκα να δω τι συμβαίνει. Οι άγνωστοι είχαν μπει στον κήπο και παρ’ όλο που είδαν ότι άναψαν όλα τα φώτα στο σπίτι, αντί να σηκωθούν να φύγουν, προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα».

Ο τρόμος έσφιξε την καρδιά της, όταν αντιλήφθηκε ότι οι άγνωστοι δεν θα δίσταζαν να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Η πρώτη της σκέψη φυσικά ήταν να μην επιτρέψει να πάθει κακό ο γιος της. «Είχα πάθει κυριολεκτικά σοκ!» λέει η Τζο Τόγκου. «Ημουν τρομοκρατημένη, αλλά περισσότερο σκεφτόμουν και ανησυχούσα για το παιδί, το οποίο ξύπνησε με τον θόρυβο. Φυσικά του είπα ψέματα, ότι δήθεν το σκυλί γάβγιζε επειδή είδε μια γάτα να τρέχει μες στον κήπο. Αμέσως μετά πήγα στο σαλόνι να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Εκείνη την ώρα μού πέταξαν ένα αντικείμενο στην τζαμαρία. Πήγα σε άλλο σημείο του σπιτιού και τηλεφώνησα στην αστυνομία, που ήρθε σχεδόν αμέσως. Οι άγνωστοι όμως είχαν ήδη φύγει».

Η Τζο ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το περιστατικό και ήδη πήρε τα μέτρα της. «Φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου» λέει «γιατί δεν υπήρχε ένας άντρας μέσα στο σπίτι για να μας προστατέψει. Από τότε έχω αλλάξει τον συναγερμό, έχω βάλει και άλλα μέτρα ασφαλείας. Και κάθε βράδυ περνάνε οι άνθρωποι από την εταιρεία security και ελέγχουν το σπίτι».

Η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό το γεγονός. Πάντως σε μια άκρη του μυαλού της υπάρχει και η εκδοχή να ήταν κάποιοι ενοχλημένοι από την παρουσία της στο ριάλιτι. Αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου