Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ

Έκπτωτος κυρήχθηκε από το αξίωμα του ο Περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κυρίαρχος του πολιτικού γίγνεσθαι στην Βόρεια Ελλάδα, την τελευταία 10ετία καταδικάσθηκε για παράβαση καθήκοντος,για παράνομη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία. .




Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες, σχολίασε ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης για την απόφαση, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.
«Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι� αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης. Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη. Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου