Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τα "νέα ήθη" στο δημοτικό συμβούλιο

Κυρία Πρόεδρε "αλλάξτε πορεία"


Απίστευτες σκηνές ζούμε τον τελευταίο καιρό στα δημοτικά συμβούλια της Γλυφάδας.  Εδώ και 16 χρόνια που παρακολουθούμε τα δημοτικά συμβούλια όλης της παραλίας και όχι μόνο, κοινή θέση όλων είναι πως, ο εκάστοτε Πρόεδρος του Δ.Σ.,  απ' όποια παράταξη και αν προέρχεται, βρίσκεται στο έδρανο ως πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτό φαίνεται πως η κυρία Άννα Σάκκου το ξεχνά αφού η στάση της απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, μόνο ως αμερόληπτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι συνεχείς και προκλητικές διακοπές στις τοποθετήσεις τους,  έχουν ως αποτέλεσμα, να ακούγονται από το ακροατήριο φωνές και χαρακτηρισμοί καθόλου κολακευτικοί για την οντότητά της  ως προέδρου του Δ.Σ.

Αυτή η τακτική εφαρμόστηκε και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί στο συνδυασμό των "ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ" να υποβάλλει ερωτήσεις για το θέμα του μνημονίου. Σε συμπαράσταση και ως διαμαρτυρία, αρνήθηκε να υποβάλλει ερωτήσεις, προ ημερησίας και ο συνδυασμός της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ".

Με όλη μας την καλή πρόθεση θα θέλαμε να δώσουμε μια συμβουλή στην κυρία Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας. "Αλλάξτε πορεία" κυρία πρόεδρε για να μη μείνετε στην ιστορία της πόλης ως η πρόεδρος που χάνοντας την ψυχραιμία της, φίμωνε την αντιπολίτευση.

Λάβετε σοβαρά υπ' όψιν τη συμβουλή του κ. Λανδράκη που, χθες, σας συνέστησε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. 

www.vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου