Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τι γράφει το έγκυρο vimaonline για τον στρουθοκαμηλισμό του τοπικού ΠΑΣΟΚ στο θέμα του μνημονίου Κόκκορη - Λανδρακη - Παπαδόπουλου

Τα "στρογγύλεψαν" στην Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ;

Όπως είχαμε γράψει και πριν από λίγες μέρες, η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, εξ αιτίας του περιβόητου "Συμφωνητικού Συνδιοίκησης" και των όσων αρνητικών επακολούθησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας, συνήλθε την Πέμπτη 31 Μαρτίου προκειμένου να συζητήσει για όλα τα παραπάνω.

Παρόντες, ο γραμματέας της Τ.Ο. Αντώνης Γιαννακάκης, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ο Χρ. Σωτηρόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Τ.Ο. ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης αλλά και ο ανεξάρτητος πλέον Δ.Σ. Νικηφόρος Τσαρούχας.

Όπως πληροφορηθήκαμε και όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή, ο Κ. Κόκκορης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το "Συμφωνητικό" είναι αληθές και το χαρακτήρισε ως πλαστό προϊόν των αντιπάλων του επειδή έχασαν τις εκλογές.
Ισχυρίσθηκε ακόμα, ότι δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από όσα αυτό περιλαμβάνει ως δεσμεύσεις του, υποτιμώντας, έχουμε την αίσθηση,  τη νοημοσύνη όχι μόνο των συνοδοιπόρων του αλλά και των δημοτών, αφού όπως κατήγγειλε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σχετικά, έχει υλοποιηθεί κατά 99%.

Κι ενώ σε τοπικό επίπεδο, όπως πληροφορούμαστε, μάλλον "στρογγυλεύουν" το θέμα, από την πλευρά του Νικηφόρου Τσαρούχα  φαίνεται πως αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει, αφού, όπως αναφέρει και στην επιστολή παραίτησής του, φέρει βαρέως την συμπεριφορά του Κ. Κόκκορη όχι μόνο προς το πρόσωπό του, αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους γενικότερα, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.

Γεγονός πάντως είναι, πως το ΠΑΣΟΚ (αφού ο Κ. Κόκκορης φέρει τη στήριξή του), οφείλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, να αναζητήσει την αλήθεια και να αποδώσει ως οφείλει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.  Σήμερα, κι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σε πανελλαδικό επίπεδο το κόμμα που κυβερνά τη χώρα μας  δεν έχει περιθώρια ούτε για "στρογγυλέματα" ούτε για "κουκουλώματα".

Αναμένεται η έκδοση σχετικού δελτίου τύπου από την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας.  


www.vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου