Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔ. ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Αν η μία πλευρά της χθεσινής συνεδρίασης είχε να κάνει με την απόλυτη αδυναμία του «δημάρχου» και των συνέταιρων  της συναλλαγής να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι, πολιτικό και ηθικό, του μνημονίου, το… «παραπολιτικό» της συνεδρίασης ήταν η ομολογία του – γιατρού του ΕΣΥ και συνέταιρου του Κόκκορη στο μνημόνιο του αίσχους- Οδυσσέα Παπαδόπουλου.
«Δεν έχω ανάγκη να πάρω λεφτα του δήμου. Παίρνω 2 με 3 χιλιάδες ευρώ κάθε εγχείρηση»
Αν δε απατώμαι,  αυτό είναι παράνομο από γιατρό του ΕΣΥ.  Ελπίζω να με διαβάζει κανένας εισαγγελέας…

2 σχόλια:

  1. Χθες επιβεβαιώθηκε η αρχική κακή εντύπωση που είχα για τον συγκεκριμένο κύριο...μετά τα λεχθέντα του ότι η ώρα που διαθέτω εδώ στα δημοτικά συμβούλια θα μπορούσα να είμαι κάπου αλλού και να κερδίζω 2-3 χιλ. ευρώ δεν τον τιμά καθόλου...δηλαδή μας έκανε χάρη που παραβρέθηκε??τι έρχεται τότε να κάνει στον Δήμο όπου ο διορισμός κάποιου εκτός της αμοιβής έχει κάποια κοινωνική προσφορά και συμβολή στην καλυτέρευση της περιοχής σου και όχι πως να αποκομίσεις χρήμα..ας μείνει στο νοσοκομείο να παίρνει τα φακελάκια..επίσης πολύ φτηνό εκ μέρους του ή σύγκριση των σπουδών και των μεταπτυχιακών της κόρης του με αυτές του κου. Βαρβιτσιώτη..η ένσταση μας αφορά τον διορισμό της όχι με διαγωνισμό όπως θα έπρεπε όπου μπορούσαν να συμμετάσχουν και άλλοι αλλά απευθείας και κατόπιν υπόγειας συναλλαγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ιατρικός σύλλογος τί λέει για όλα αυτά? Σε κάθε περίπτωση πάντως η συμπεριφορά του κ. Παπαδόπουλου δεν τιμά τον ίδιο αλλά ούτε και τους ανθρώπους που τον πίστεψαν. Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο!!!! Και τέλοσπάντων αφού η κόρη έχει τόσο καλό βιογραφικό γιατί δεν αναζητά θέση εργασίας ανάλογη με τα προσόντα της στον ιδιωτικό τομέα? ή μήπως έτυχε και την προσέλαβαν στο golf... Δυστυχώς ως νέος άνθρωπος δεν μπορώ παρά να τη συμπονέσω! Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή