Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλο ρίσκο η αλλαγή συμβόλων

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κηδεύει αύριο την ιστορία του κόμματος του οποίου ηγείται. Ολοκληρώνει έτσι την αυτοκαταστροφική εμμονή που τον κατατρίχει αποχαιρετώντας έτσι και όλους αυτούς που τον ψήφισαν για να μην πέσει στα χέρια της Εθνομηδενίστριας κ. Ντόρας Μπακογιάννη, η συνέχεια της ιστορίας της παράταξης των κορυφαίων εθνικών επιλογών. Πολλοί από αυτούς θα κατευθυνθούν σε άλλα εθνοκεντρικής σκέψης κόμματα, αν ο κ. Σαμαράς δεν καταφέρει να ενώσει, την Ελληνική κοινωνική Δεξιά σε μια ενιαία ριζοσπαστική δύναμη που θα ακούσει την κοινωνία. Σε αυτό το σχήμα δεν μπορεί να μετέχει η κ. Μπακογιάννη με τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες συνταγές της. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να μεγαλώσει την παράταξη εξαιρώντας τα απομεινάρια του ταξικού νεοφιλέλευθερισμού. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει παραγράφοντας την ιστορία της ΝΔ, ούτε μετατρέποντας την σε ένα κλειστό κλαμπ, αποκομμένο από τα σύμβολα και την ιστορική του ρίζα.
Αύριο, λοιπόν, στη μία μετά το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του νέου λογότυπου και σήματος της ΝΔ από τον , Αντώνη Σαμαρά.
Η παρουσίαση θα γίνει στα νέα γραφεία τη ΝΔ επί της λεωφόρου Συγγρού, παράλληλα με αυτή του καινούργιου portal του κόμματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σήμα της ΝΔ θα είναι αφαιρετικό και χρωματιστό και θα συμβολίζει τη μετάβαση της ΝΔ στη νέα εποχή που συνδέεται με την ηγεσία Σαμαρά. Ο ιστορικός πυρσός του κόμματος παραμένει μόνο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ας ελπίσουμε πως η αυριανή ημέρα θα είναι συμβολικά η αρχή μιας εποχής κι όχι το τέλος της παράταξης που στέγασε, ελπίδες και όνειρα όλων των υγειώς σκεπτόμενων Ελλήνων, αλλά και διασφάλισε την προοπτική του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου