Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στο Λιμάνι ο Τσιμπούρ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Χαρούμενος που υπέγραψε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρολεύκων». Ο γαλλοαλγερινός, που παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την πειραιώτικη ΠΑΕ, τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος για τις δυνατότητές του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα με τον συναγωνισμό.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα και να ευχαριστηθώ την παρουσία μου στον Ολυμπιακό, αλλά και του χρόνου να παίξουμε στο Champions League».
Για τον συναγωνισμό που θα έχει με τους Πάντελιτς και Μιραλάς δήλωσε: «Εγώ είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω στις δυνάμεις μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα για να είναι μία επιτυχημένη ομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον συναγωνισμό».
Όσο για το ποια είναι τα κίνητρά του, είπε: «Το Champions League είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να μου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα».
Από την πλευρά του Ολυμπιακού δηλώσεις έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάνης Βρέντζος, εκφράζοντας την επιθυμία του συλλόγου να μείνει χρόνια στην ομάδα ο Τζιμπούρ. «Ελπίζουμε να μείνει χρόνια μαζί μας ο Ραφίκ», είπε χαρακτηριστικά.
Ο 27χρονος φωτογραφήθηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ μετά από δική του επιλογή, θα αγωνίζεται με το νούμερο 10 στην πλάτη του.

Έπεισε τον Βαλβέρδε...

Από το πρωί της Δευτέρας τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό «φούντωσαν», ωστόσο από την ΠΑΕ διέψευδαν κατηγορητικά την φημολογία, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα ήθελαν να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του γαλλοαλγερινού. Μάλιστα, ο Τζιμπούρ είχε τετ-α-τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ύστερα από λίγη ώρα, ο Ισπανός τεχνικός άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του παίκτη, αφού πείστηκε από όσα άκουσε από τον ίδιο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε καλή πρόταση από την Χόφενχαϊμ, αλλά δεν ήταν... ζεστός να μετακομίσει στη Γερμανία και είχε εξουσιοδοτήσει τρεις μάνατζερ για να του βρουν την καλύτερη πρόταση στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τελικά έκανε την καλύτερη πρόταση. Ο Τζιμπούρ έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό προβλέπει την εξάμηνη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό, με οψιόν για να ανανεωθεί το συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Η είδηση επιβεβαιώνεται πλέον και από την ΠΑΕ, ενώ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση.

Σενάριο για μεταγραφή Πάντελιτς!

Ωστόσο, υπήρξε έντονη φημολογία πως η πειραϊκή ομάδα προχώρησε σε αυτή τη μεταγραφή, γιατί έχει δεχθεί εξαιρετική πρόταση από τη Γερμανία για τον Μάρκο Πάντελιτς, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και σκοπεύει να τον πουλήσει, όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε εντύπωση, αλλά έφερε και ρίξη στις σχέσεις του Τζιμπούρ με τον μάνατζέρ του, τον οποίο είχε από την εποχή που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Λυπημένος είπε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τις επαφές του πελάτη του με τον Ολυμπιακό και πως αισθάνεται εκτεθειμένος απέναντι στην ΑΕΚ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου