Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

ΕΚΑΝΑΝ ... ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ 


Σάρωσε ο Ολυμπιακός τον υπερόπτη Παναθηναϊκό μέσα  στο σπίτι του δείχνοντας πως φέτος είνασι η χρονιά της αποκαθήλωσης των πράσινων από την κορυφή του Ελληνικού Μπάσκετ. Η ομάδα του μεγάσλου λιμανιού εξαφάνισε τον  αντίπαλο του στο πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς...
Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, που θα του δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στα play off πήρε ο Ολυμπιακός με την πρώτη του νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού από το 2007 με 61-65.
Παίζοντας πιο στρωτό μπάσκετ από τον «αιώνιό» τους αντίπαλο και με ξεσπάσματα στο τέλος κάθε περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να φτάσουν στην τελική επικράτηση.
Το «τριφύλλι» ατύχησε στο να έχει σε πολύ άσχημη βραδιά και τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε κανέναν σημείο να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Μόνο ο Ντρου Νίκολας ξεχώρισε, ουσιαστικά, από τους γηπεδούχους, όμως και αυτός σίγησε στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου