Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η μελαγχολική Γλυφάδα του Κ. Κόκκορη


ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΚΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ 

Γράφει η 
Αννυ Καφκά
 
Ένας άνθρωπος που ζει, εργάζεται και κινείται  ανάμεσα σε 3 περιοχές,αναπόφευκτα και μοιραία κάνει  συγκρίσεις: Ας δούμε τρεις περιοχές των νοτίων προαστείων με κατ΄αρχάς όμοια χαρακτηριστικά, κοινωνική και οικονομική σύσταση: Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη. Και τώρα ας μελαγχολήσουμε - εμείς οι Γλυφαδιώτες- μια και (όπως λέει και ο λαός μας) η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας εξελέγη άνετα Δήμαρχος, στον νέο ενοποιημένο  δήμο  Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης.και κατά τις  πρώτες 28 μέρες, υπάρχει εμφανέστατη αλλαγή της γενικής καλαισθησίας και της καθαριότητας και ακόμη πολύ συγκεκριμένες και άμεσες δράσεις για τη βελτίωση της ζωής του πολίτη.
Την ίδια ώρα ο Κ. Κόκκορης εξελέγη οριακά  Δήμαρχος Γλυφάδας, αναδεικνυόμενος επί της ουσίας ισόπαλος με το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αφου και οι δυο συγκέντρωσαν ποσοστό 50 τοις εκατό. Παρότι λοιπόν δεν έχει καθαρή πολιτική νομιμοποίηση  οι πρώτες 28 μέρες περιγράφονται από  μέτωπο αντιπαλότητας με τους εργαζόμενους, δημοσιεύματα περί δήθεν χρεών του Δήμου και  προσλήψεις σε υπηρεσίες που δεν έχουν ανάγκη ενίσχυσης εργαζομένων. Ο εν λόγω κύριος την ίδια ώρα ασχολήθηκε με σπουδή κι από νωρίς με την  ‘τακτοποίηση’ όλων των ημέτερων σε καίριες θέσεις.
ΑΧ καημένη Γλυφάδα…..


www.vimaonline.gri-glyfada.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Μην το λες. Η Γλυφάδα μοιάζει όλο και περισσότερο στη Βάρη. Με τον Κόκκορη και τον Τσαμπίρα μέσα το δημαρχείο της Γλυφάδας θυμίζει, ήδη, χασαποταβέρνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι εννοείς την πρώην Βάρη, καθότι ο συγκεκριμένος δήμος είχε την τύχη να ενοποιηθεί με την Βούλα και την Βουλιαγμένη και ήδη έχει αρχίσει η αφαίρεση των υπερ-ταμπέλων διαφήμισης, το προγραμμα καθαριοτητας του Δήμου είναι εμφανέστατο κλπ και υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και άμεσες δράσεις για τη βελτίωση της ζωής του πολίτη. Οπότε το μόνο που έχει να κάνει ο κ.Κοκκόρης είναι να προσθέσει διαφημιστικές υπερ-ταμπέλες στην μπιφτεκούπολη και να την επεκτείνει μερικά οικοδομικά τετράγωνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή