Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Με υπογραφή Γερμανών και… Γερμανοτσολιάδων περνάμε από την Ευρω -σταθερότητα στην πολεμικό διχασμό - ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Στο μπαρουτοκαπνισμένο και μεγαλόπρεπο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, τα 24ωρα κυλούν πια με άγχος καθώς η πολιτική ηγεσία της Μεγαλονήσου περιμένει την αδίστακτη συμμορία των… Γερμανικών Ποιμενικών, που θα πολλαπλασιάσει την κατοχή της Κύπρου και θα τιμωρήσει – και – αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού για την ως σήμερα υπερήφανη στάση του.  Αποδεικνύεται, πια, περίτρανα πως αυτή η «κρίση» είναι μια πλαστή κερδοσκοπική διαδικασία με τοκογλύφους εμπνευστές που θέλουν, μόνο, να υποδουλώσουν τα πιο ιστορικά, υπερήφανα και χρήσιμα Έθνη της Γηραιάς Ηπείρου,  τα έθνη που αυτοί οι ρομποτοποιημένοι, απάνθρωποι και πολεμοχαρείς Βόρειοι φοβούνται. Τα Έθνη του Ευρωπαϊκού Νότου. Η διαστροφική σύλληψη του Ευρώ πεθαίνει… Η Ευρωζώνη μαθηματικά διαλύεται, ο πόλεμος είναι προ των πυλών με ευθύνη, σε μιαν ακόμη ιστορική επανάληψη, των Γερμανών κι ο Ευρωπαϊκός διχασμός απόλυτα δεδομένος και όχι δίχως κηλίδες αίματος. Με πέντε χώρες της Ευρώπης υπό Γερμανική κατοχή, όλα αυτά είναι κάτι περισσότερο αυτονόητα.
Με την επαίσχυντη υπογραφή – και – των εγχώριων υπαλλήλων της Τρόικας που αλλοιώνοντας την πρόσφατη Λαϊκή ετυμηγορία, εγκαταστάθηκαν στο γκουβέρνο των Αθηνών, η Κύπρος «ξεπουλά» το Κυπριακό. Δίνει και την  άλλη μισή Εθνική της κυριαρχία, που σημαίνει εκχωρεί την ταπεινωτική λύση του Κυπριακού, με την αμαρτωλή πρόφαση Γερμανών και… Γερμανοτσολιάδων, της οικονομικής… δυστοκίας.  Μια χώρα, όμως  σαν την Κύπρο, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Ευρώπη δεν πτωχεύει επειδή, τάχα, οι τράπεζες της «εξετέθησαν» στα… τοξικά ομόλογα του Ελληνικού, δημοσίου, με χασούρα πέντε δις. Η Κύπρος δεν πτωχεύει για πέντε δις. Τα κοράκια του Βερολίνου και των Βρυξελλών – μην εξαιρείτε και τους «υπερατλαντικούς» ενδιαφερόμενους -  βιάζονται να τραγανίσουν τα οφέλη της Α. Ο. Ζ. που ορθά και οραματικά έβαλε μπροστά η Λευκωσία. Αν η Κύπρος δεθεί πισθάγκωνα, ο Ελληνισμός θα έχει δεχθεί ακόμη ένα πλήγμα. Θα πιεσθεί στο Σκοπιανό και τα Ελληνο – Τουρκικά και η «Τουρκοσυριακή φλόγα» που… σιγοκαίει σε ρυθμούς μάλλον πολεμικούς, αποτελεί μια καλή αφορμή για αυτό. Η Τουρκία θα διαμελισθεί μόλις σκορπίσουν οι Κούρδοι από τη Δαμασκό και το Χαλέπι, πάνοπλοι σαν αστακοί και η  Μόσχα θα σπεύσει για μερίδιο από το νεκρό κουφάρι του κτήνους.
Το Ευρώ μετράει μήνες – και, κοιτάξτε πως τα φέρνει η ζωή, θα βγούμε από αυτό με υπογραφή Σαμαρά. Οι πρωταίτιοι όλων των δεινών – και πάλι – οι Γερμανοί θα βλέπουν αυτήν την νέα «νύχτα των κρυστάλλων» να έρχεται κατ’ επάνω τους ως μπούμερανκ και φυσικά πλην ημών κι όλος ο υπόλοιπος Ευρωπαϊκός νότος θα βρεθεί εχθρικά, καθοριστικά απέναντι τους. Εμείς, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οδηγημένοι από τους Γερμανούς, με το στανιό στη φτωχοποίηση,  θα αντιληφθούμε ως το τέλος του 2012 πως το Ευρώ δεν ήταν παρά μια οικονομική Γενοκτονία.
Αυτήν   την πολεμική ατμόσφαιρα, φαίνεται, πως περιγράφουν στα ημερολόγια τους, ως «Τέλος του Κόσμου», οι πανάρχαιοι και μακρινοί Μάγια. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου