Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Αίφνης οι τουρίστες πλημμύρισαν το λιμάνι του Πειραιά, τους Αρχαιολογικούς χώρους, τα αεροδρόμια και τους σταθμούς.  Και να που οι φωτογραφίες χαμογελαστών απογόνων των Βίκινγκς κατέκλυσαν τις εφημερίδες. Θα περίμεναν, φαίνεται, στη ράδα του λιμανιού ή στριφογυρίζοντας στο… FIR Αθηνών τα …Exit polls. Κι αν έβγαινε ο Τσίπρας, θα λειτουργούσαν ως άλλοι… καμικάζι αυτοκτονίας της Χεσμπολάχ και είτε θα βουτούσαν απεγνωσμένοι στη θάλασσα να πνιγούν, είτε θα πηδούσαν από το αεροπλάνο της KLM και της SAS χωρίς αλεξίπτωτο, διότι «τι να την έκαναν τη ζωή τους αν στην Ελλάδα επικρατούσε η Ριζοσπαστική Αριστερά». Ένα άλλο ανεγκέφαλο από αυτά που φιλοξενεί σε δωδεκάδες – σαν τα μανταλάκια – η ΟΝΝΕΔ , βρήκε να πει πως «οι επιχειρηματίες λένε πως ακόμη δεν βγήκε ο Σαμαράς πρωθυπουργός, βελτιώθηκαν οι δουλειές»… Και είναι να απορεί κανείς. Αν το είπε αυτό κάποιος επιχειρηματίας, πως διάβολο κατάφερε να γίνει επιχειρηματίας με τόση βλακεία σύμφυτη με την ύπαρξη του;
«Ευτυχώς» όμως. Εκτός από μερικούς τουρίστες που είδαν το exit poll του ΣΚΑΙ και βιάστηκαν να γίνουν ένα με τα… μαλάκια στον  ερεβώδη βυθό του Σαρωνικού, οι υπόλοιποι σώθηκαν και κατέκλυσαν χαρούμενοι την …. Ακτή Τζελέπη, θυμίζοντας σχολική εκδρομή βγάζοντας τσιρίδες χαράς επειδή ο Σαμαράς θα ορκίσει τελικά την τρικολόρε κυβέρνηση του.
Από όλο αυτό το πανηγυρικό μπαράζ ηλιθιότητας που βρήκε σήμερα στέγη στο μεγαλύτερο μέρος του Αστικού τύπου, αποκαλύφθηκε το πόσο ψεύτικοι – και ως εκ τούτου ακραία ανήθικοι – ήταν οι εκβιασμοί και τα διλήμματα που ετέθησαν από τον Αντώνη Σαμαρά και τα … προαποφασισμένα συνεταιράκια του σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Βγήκε ακόμη στην επιφάνεια ο ρόλος του Φώτη Κουβέλη σε αυτό το μνημονιακό ράλι κατανομής αρμοδιοτήτων – ο Φώτης πάντα ήθελε μερικές.
Κι έμεινε ακόμη κι αυτό το σμάρι των ανεγκέφαλων της ΟΝΝΕΔ να αναρωτιέται, πως «αφού αυτό το διεφθαρμένο ΠΑ. ΣΟ. Κ. που χρόνια πολεμούσαμε, βυθίστηκε εκλογικά, πως έχει και πάλι ρόλο εκπροσωπούμενο από το πιο μοιραίο, το πιο βρώμικο κομμάτι του;». Κι εμείς οι υπόλοιποι ρίξαμε μια ματιά συμπόνιας  προς Αγγλία μεριά, όταν ακούσαμε πως κι εκεί μικροί μαθητές λιποθυμούν από την πείνα.
Συνεχίστε λοιπόν, μέλη και οπαδοί της τρικολόρε κυβέρνησης,  για λίγο ακόμη, διότι δεν θα κρατήσει παρά ελάχιστα, αυτό το διανθισμένο με ψέματα και εκβιασμούς, παραλήρημα κυβερνητισμού. Μη μας περνάτε  όμως για ηλίθιους. Έχετε ήδη συντριβεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου