Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κύπελλο: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

Με σκόρερ τον Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός πήρε καθαρή νίκη στην Τρίπολη
Με ένα γκολ του Αριελ Ιμπαγάσα, στο 86ο λεπτό της συνάντησης,  ο Ολυμπιακός υπέταξε πριν από λίγο μέσα στην Τρίπολη τον μαχητικό Αστέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για πολύ μεγάλο διάστημα στο β' μέρος με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ούλαφ Μέλμπεργκ. Παρόλα αυτά πήραν μια νίκη που μπορεί να φαίνεται δύσκολη λόγω της μεγαλειώδους εμφάνισης του Αργεντίνου τερματοφύλακα του Αστέρα, Ντε Γκρα, όμως ήταν καθαρή και δίκαιη.  

 Στους "8" και ο ΠΑΟΚ

Λίγο νωρίτερα  με τέρματα των Βάντερσον (3`-αυτογκόλ) και Αθανασιάδη (42`), ο ΠΑΟΚ έγινε η τρίτη ομάδα χρονικά (μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο) που θα δώσει το «παρών» στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, σε αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης που έγινε στην Τούμπα, επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κατάφερε να μειώσει στο 53` με πλασέ του Μπακαγιόκο.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΠΑΣ που ήταν καλύτερος
Δύο γκολ και ένα δοκάρι ήταν ο απολογισμός του πρώτου 45λεπτου, όπου ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί χάρη στη λάθος συννενόηση του Βάντερσον με τον Σικαλιά. Ο Βραζιλιάνος μπακ στο 3ο λεπτό γύρισε την μπάλα με δύναμη προς τον γκολκίπερ της ομάδας του, ο οποίος δεν κατάφερε να τη στοπάρει κι αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» στο 6` έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως από την κεφαλιά του Τσιρίλο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σικαλιά που βρισκόταν εκτός θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου