Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επίκαιρη Ερώτηση Καρατζαφέρη στη Βουλή για το αξιόμαχο των Ε. Δ.

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων εν μέσω κρίσης κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  Γ. Καρατζαφέρης.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., «η οικονομική κρίση έχει πλήξει όλο το φάσμα της ζωής αυτής της χώρας. Μοιραία, μέρος του βάρους κλήθηκαν να σηκώσουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις με επώδυνες περικοπές, όχι μόνο σε μισθούς και επιδόματα, αλλά και σε επίπεδο εξοπλισμών και λειτουργικών δαπανών, που έχουν αντίκτυπο στην άμυνα της χώρας».
«Δεδομένων, όμως, τόσο των απαιτητικών αναγκών υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, κυρίως εξαιτίας των τουρκικών αμφισβητήσεων, όσο και των ελάχιστων δαπανών σε ορισμένους, κρίσιμους τομείς άμυνας τα τελευταία χρόνια», ο κ. Καρατζαφέρης ερωτά τον Πρωθυπουργό:
«Έως πότε η απάντηση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα είναι η περικοπή κρίσιμων αμυντικών προγραμμάτων, ενώ παραμένουν ανοιχτές άλλες "πληγές" απ' όπου χάνονται εκατομμύρια; Πώς θα διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας εν μέσω αυτής της κρίσης;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου