Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ομίχλη διοικητικών σεναρίων για τον ΠΑΟ - ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗ ΣΤΟΝ... ΠΟΛΕΜΟ

Ο φερόμενος ως νέος διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟ, Αδαμάντιος Πολέμης
Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για την διάδοχη κατάσταση στον Παναθηναϊκό με δεδομένο ότι ο Βεκρής δεν θα συνεχίσει. Το ένα σενάριο αναφέρει την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία. Τα δυο είναι λίγο πολύ γνωστά.
Η μια περίπτωση είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης να πειστεί τελικά να αναλάβει την ΠΑΕ, αν και οι γνωστοί του λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνει αυτό αν δεν δώσουν εγγυήσεις οι μέτοχοι για τη νέα χρονιά.
Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Δημήτρη Γόντικα. Εάν δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση τότε θα προταθεί η θέση στον αντιπρόεδρο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί με δεδομένη την επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να μην είναι πρόεδρος κάποιος που συνδέεται μαζί της.
Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που κάνει λόγο για πιέσεις στον Νικόλα Πατέρα για επιστροφή του στην προεδρία, σύμφωνα με την «Sportday». Ο Νικόλας Πατέρας έχει δεσμευτεί ότι θα μείνει κοντά στην ομάδα, θα είναι δίπλα στο νέο πρόεδρο και θα επιστρέψει κάποτε ενεργός. Η παραμονή των προσώπων της εμπιστοσύνης του στην διοίκηση αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο. Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο ο Νικόλα Πατέρας θα πρέπει να δει ομοψυχία από πλευράς των μετόχων, αλλά και των φιλάθλων.
Τέλος είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Πατέρας να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στο 5,3%.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου