Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα αυτογκόλ του Κατσιαρού, ήταν ικανά να δώσουν το τρίποντο της νίκης στους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΛ και να ξεφύγουν στο +5 από τον Παναθηναϊκό και στο +13 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Λίγο νωρίτερα, χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα ο Ηρακλής επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 στο Καυτατζόγλειο (41' Ντάνι, 58' Παπαστεριανός) και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Όσο για την Ένωση, αποτελεί εφιάλτη για τους οπαδούς της.

Στο νησί των Φαιάκων και τέσσερις μέρες μετά την πρόκριση στους 32 του Europa League με νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Κέρκυρα με 2-1 και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού για να πλησιάσει στη δεύτερη θέση.

 Το... μπαμ της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου έγινε στην Θεσσαλονίκη όπου πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήρε η Ξάνθη επί του Αρη με 2-0, με τον Σουάνη να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων. Με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Βανγκέλι.

Όλα στο μηδέν στην Νέα Σμύρνη αφού Κολλημένοι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας έμειναν μετά το 0-0  Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης. Είχαν δοκάρι οι Κυανέρυθροι, έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στον Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Οι Καβάλα και Ατρόμητος έμειναν στο δίκαιο -βάσει της εικόνας τους- 1-1 στην έδρα των Αργοναυτών στο μεταξύ τους ματς για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Φωνάζουν οι Περιστεριώτες για πέναλτι πάνω στον Αναστασάκο στο 84'.
 
Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί επικράτησαν με άνεση του Πανσερραϊκού με 2-0, έκαναν τρεις τις νίκες τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχουν και δύο ισοπαλίες. Μπούντιμιρ και Βίσιο σκόραραν για τους νικητές, που ανέβηκαν στην 7η θέση.

Ο Παναθηναϊκός σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι και χειρότερος, και αυτή την φορά έχασε πεντακάθαρα 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς να χάσει σε 90' μία ευκαιρία και αποχαιρετά την μάχη του τίτλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου