Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

"Ρόμπα" ο Παπανδρέου από τον Ρομπόπουλο - ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο "ΤΑΤΟΥΛΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- Θα τολμήσει να τον διαγράψει ο Γιώργος;

Ο... Τατούλης του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως λέγεται ... Θωμάς Ρομπόπουλος. Δεν είναι ο... άπιστος Θωμάς. Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, από την Α' Θεσσαλονίκης ο οποίος, έχοντας από την μια δίκιο σε αυτά - ή σε πολλά από αυτά - που λέει, δοκιμάζει τα κότσια του εντολοδόχου των ΗΠΑ πρωθυπουργού της Ελλάδος.Μπορεί να διαγράψει άλλον έναν, μόλις πέντε σκαλοπάτια πριν χάσει την δεδηλωμένη;
Αυτές τις ώρες, λοιπόν ο Θωμάς Ρομπόπουλος έχει καταφέρει  στην κυριολεξία να διαλύσει το όποιο φιλολαϊκό προφίλ του πρωθυπουργού, που με κόπο στήθηκε από τους επικοινωνιακούς επιτελείς.
Μετά την αιχμηρή του ομιλία στη Βουλή βγήκε απόψε στο MEGA και επί της ουσίας είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνία.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι θέλει να συναντήσει τον πρωθυπουργό για να του πει τι κατάσταση επικρατεί στην αγορά, πόσο σκληρό πράγμα είναι η ανεργία. Είπε με λίγα λόγια ότι ο κ. Παπανδρέου ζει στο γυάλινο πύργο του-όπως είχε πει κι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, λίγο πριν την ανατροπή  του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου